diumenge, 20 de febrer del 2011

TAGAMANENT (Vallés Oriental)


Data fotos : 18-11-2007

El Tagamanent, amb una altitud de 1.056 metres, és un petit pic situat a la comarca del Vallès, molt popular per als principiants a la muntanya.

EL BRULL (Osona)

Església de Sant Martí del Brull


A la primavera és de destacat la quantitat de flora que hi ha
Data fotos : 16-5-2005


El Brull és un municipi de la comarca d'Osona, situat entre la plana de Vic i el massís del Montseny. El municipi s'estén entre la plana osonenca i la serra del Montseny, bona part del territori és dins del Parc Natural del Montseny. El Brull es dedica sobre tot a les activitats turístiques, és de destacat també la ramaderia i l'aprofitament forestal.









MONTFERRER (Alt Urgell)



Data fotos : 30-1-2005

Montferrer, o Montferrer de Segre, és un poble nucli principal del municipi de Montferrer i Castellbò, a l'Alt Urgell. El poble antic és emplaçat dalt d'un serrat arran del riu Segre, continuació del serrat de Castellciutat, a 735 metres d'altitud.

QUER FORADAT, EL (Alt Urgell)


Vista del poble

La Serra del Cadí
Data fotos : 15-2-2009
El Querforadat és una entitat de població del municipi de Cava a la comarca de l'Alt Urgell. En el cens de 2005 comptava amb 15 habitants. El poble està ubicat en el ple Parc Natural del Cadí-Moixeró a on ens espera el Querforadat (o roca foradada). Avui dia és un llogarret de pocs habitants i algunes segones residències. Val la pena pujar-hi i gaudir de les àmplies vistes que hi han al seu entorn.

dimarts, 15 de febrer del 2011

PRULLANS (La Cerdanya)

Data fotos : 06-02-2011
El poble de Prullans està situat a 1 096 m d’altitud, al vessant solell de la muntanya; disposa d’una gran panoràmica sobre la serra de Cadí, hi ha un mirador el cual és pot veure magnifiques vistes del seu entorn. Prullans és un poble molt ben comunicat amb tots els nuclis importants del seu entorn. El seu nucli antic és mol atractiu i val la pena conèixer.